Study guides

Q: Is 250 seconds longer than 4 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

How many seconds is 4 minutes?4 minutes x 60 seconds/minute and you are left with 240seconds.The other option is 250 seconds, which is obviously longer. So therefore, 250 seconds is longer than 4 minutes! That is your answer.

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

4 minutes is 240 seconds, so yes.

250 minutes = 15,000 seconds.

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds.4 minutes x 60 = 240 seconds+10 seconds = 250 seconds

60 seconds in a minute so 4 minutes is 240 seconds. That means 250 seconds is 4 minute and 10 seconds.

To convert 250 seconds into minutes, which ratio could you multiply by?

4.1667 minutes.

15000 seconds are equivalent to 250 minutes.

250 seconds is larger because 4 minuets = 240 seconds.

Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!

4.1667 minutes.

4 minutes and 10 seconds

There are 60 seconds in a minute. The greatest multiple of 60 that is less than or equal to 250 seconds is 240 seconds, or 4 minutes.There is 10 seconds left over, so the remainder is 1/6 of a minute.The answer is 4 1/6 min.

There are: 15000/60 = 250 minutes

Convert 900 seconds to minutes by dividing 900 by 60. That gives you 15 minutes. Divide 250 by 60 to give you hours and minutes. That gives you 4 hours and 10 minutes. Add the previous 15 minutes and you get 4 hours and 25 minutes

It is: 1/60 times 250 = 4 miutes and 10 seconds or 250/60 = 4 min and 10 sec

They are equal to each other.

250 hours and 45 minutes and 10 seconds

Well, it would take me about 12 minutes to swim 250 meters. But, my swimmer sons could do it in less than 4 minutes. 250 meters is not a competition distance, but at world record pace for the 200 freestyle (1:42), it would take just a bit longer than 2 minutes.

Yes, 250 times faster

2 hours, 46 minutes, 40 seconds

3 hours, 7 minutes, 30 seconds

roughly around (280) to (250) but you'll need to cook it for about 4-8 minutes longer if on 250

1 Kilosecond equals 1,000 seconds, and 1 Megasecond equals 1,000,000 seconds, so 250 seconds is equal to .250 Kiloseconds, and .0000250 Megaseconds.

People also asked